Pandangan Orang Dalam Terhadap Katalog Permainan Mega Moolah

Pandangan Orang Dalam Terhadap Katalog Permainan Mega Moolah

Pandangan Orang Dalam Terhadap Katalog Permainan Mega Moolah

Slot Progresif Mega Moolah Microgaming adalah beberapa slot video yang paling banyak dimainkan di internet hari ini. Bertanggungjawab untuk beberapa jackpot terbesar dalam talian, Mega Moolah (atau “MM”) telah menjadi pengubah permainan untuk ramai pelanggan permainan internet. MM ialah slot video yang dihormati dan telah wujud selama bertahun-tahun; jackpotnya terbuat dari empat permainan MM yang berjalan di seluruh katalog portal permainan Microgaming:

Mega Moolah 5 Reel Drive

5 Reel Drive MM ialah slot video perjalanan jalan raya Amerika bertema 1950-an yang mempunyai 5 Kekili dan 15 Paylines. Seperti kebanyakan slot video lain, permainan ini dilengkapi dengan wild, scatters dan skrin bonus di mana pemain berpeluang memenangi Progressive Jackpot yang terkenal. Permainan ini sangat menghiburkan untuk dikatakan. 5 Reel Drive mempunyai 4 jackpot progresif yang boleh menjadi milik anda dengan satu klik butang putaran permainan ini juga memberikan pemain 10 putaran percuma di mana kemenangan akan didarabkan dengan 5. Jika anda menikmati imejan mesin min Amerika lama yang baik, seperti Transams , trak seret Peterbilt dan Corvettes, maka 5 Reel Drive ialah permainan untuk anda https://valentinocucinaitaliana.com/ .

Mega Moolah Isis

Penyampaian kedua siri Mega membawa pemain dalam talian melakukan perjalanan kembali ke Mesir Purba, menghormati dewi keibuan dan penciptaan, Isis. Permainan khusus ini ialah 5 kekili, 25 slot payline, dan sama seperti 5 Reel Drive yang disebutkan di atas, mempunyai beberapa simbol liar, taburan dan pengganda khas. Ciri putaran percuma mencetuskan sehingga 30 putaran percuma yang anda perlu cari ialah 3, 4 atau 5 elang yang dipaparkan pada mana-mana 5 gulungan. Apabila jackpot Mega dimenangi, jackpot baru bermula minimum 1 000 000!

Mega Moolah Summertime

Waktu musim panas ialah slot video bertemakan percutian MM. Permainan ini, seperti pasukan berkuda yang lain, adalah slot progresif empat peringkat yang bermaksud anda boleh menentukan jackpot progresif mana yang harus anda jalani. Slot ini mengandungi putaran percuma biasa, simbol liar dan taburan serta menggambarkan imejan semua perkara baik dalam kehidupan: berlian, jongkong emas dan banyak buah-buahan yang lazat. Dengan 5 gulungan dan 9 garisan pembayaran, terdapat banyak peluang kemenangan yang akan datang kepada anda.

Mega Moolah Klasik

Mega Moolah, dengan sendirinya, adalah asal francais permainan MM. Permainan ini mempamerkan tema safari Afrika dengan beberapa haiwan Afrika yang digambarkan dengan indah berputar di atas gelendongnya. Ia adalah slot video 5 Reel, 25 Payline standard dengan peluang jackpot progresif. Sekali lagi, seperti permainan lain yang dipamerkan di sini, MM mempunyai semua komponen, menjadikannya teguh terkenal dalam niche permainan dalam talian. Permainan ini juga mengandungi pusingan bonus, pengganda dan putaran percuma yang pasti akan meningkatkan kemenangan anda dengan ketara.

Katalog permainan Mega Moolah boleh diakses di mana-mana portal berkuasa Microgaming di internet. Anda akan dapat mencari kesemua empat permainan di bawah bahagian Progressive Jackpot dalam menu permainan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *